Suntem foarte dedicați obiectivului nostru de a oferi pieței de centrale termice și cazane din România cele mai bune produse cu putință. De aceea nu discutăm frecvent despre partea financiară care este pe cât se poate de importantă atât pentru producătorii comercializați în magazin, dar mai ales pentru beneficiarii care au nevoie de sistemele noastre de termoficare. 

Acesta este un articol în care vom vorbi despre centrale termice în rate fără dobândă și despre metodele de finanțare pe care le poți accesa prin intermediul nostru pentru a putea achiziționa și monta sistemul de încălzire centralizat mult dorit.

Interfața de plată pentru Centrale Termice în Rate

Magazinul cazanecentrale.ro are o interfață intuitivă care te ajută să identifici foarte ușor posibilitatea de finanțare și selectarea perioadei de rate pentru orice produs sau centrală termică Artiston în rate. Dacă accesezi orice produs din gama noastră de centrale termice în rate fără dobândă, vei observa că îți punem la dispoziție o secțiune cu informații despre garanție, avantaje, montaj, dar și modalitatea în care poți face achiziția prin rate. Există două categorii de plăți pentru centrale termice în rate:

 • Plata pentru centrale termice în rate fără dobândă
 • Plata în rate prin Credit Instant

Fiecare dintre aceste două metode de achiziție pentru centrale termice în rate are butoane de selecție pe care le poți folosi pentru a calcula plata lunară în funcție de numărul de luni pe care te decizi să iei creditul. Totul se face direct din pagina de produs. Selectezi numărul de luni pentru care îți dorești să accesezi finanțarea, alegi metoda și calculatorul nostru îți va oferi automat informația despre care este rata lunară pentru o centrală termică pe gaz în rate.

Centrale termice în tate – Metode de plată

Având în vedere că ne dorim să oferim cât mai multe posibilități de finanțare pentru toți clienții noștri, punem la dispoziție și un număr destul de mare de modalități de plată care sunt și compatibile pentru achiziția de centrală termică în rate fără dobândă. Iată care sunt acestea:

 • Centrală termică în rate cu cardul bancar

Valabil pentru toate tipurile de card bancar de la Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, oricine poate achiziționa o centrală termică în rate din magazinul nostru. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi procesul de plată exact așa cum o faci de obicei cu orice produs. Când meniul de confirmare de la EuPlătesc apare pe ecran, sistemul îți va spune automat dacă poți să cumperi produsul respectiv prin rate și vei putea alege direct din meniul respectiv să efectuezi plata în acest fel.

 • Card de Credit de la Banca Transilvania

Banca Transilvania este următorul operator financiar care ne oferă posibilitatea să îți oferim centrale termice în rate. Cardul STAR de la Banca Transilvania este cel cu care poți să plătești până la 6 rate fără dobândă. Cu acest program de la BT, eligibile pentru plăți sunt cardurile STAR Card, STAR Forte pentru medici, STAR Gold, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Avantajele acestui program de finanțare pentru centrale termice în rate fără dobândă este că ai și o perioadă de garanție de maxim 56 de zile, ai comision zero la cumpărături de centrale termice în rate și siguranță crescută pentru plățile efectuate online.

 • Centrală termică pe gaz în rate – prin BCR

Și prin CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR beneficiezi de oferte și pachete avantajoase atunci când achiziționezi centrale termice în rate. Și aici ai posibilitatea de a primi 6 rate fără dobândă, iar majoritatea cardurilor de la BCR sunt disponibile pentru astfel de achiziții. Dacă vrei o centrală termică în rate fără dobândă, trebuie să faci achiziția folosind unul dintre următoarele programe de finanțare:

 • BUN DE PLATĂ Standard
 • BUN DE PLATĂ Gold
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
 • Centrală termică pe gaz în rate – prin BRD

BRD este un furnizor excelent și de încredere pentru achiziții de centrale termice pe gaz în rate. Cu ajutorul celor de la BRD poți alege produsele, poți alege opțiunea de plată și primești perioade de grație de până la 47 de zile. Toate aceste cu 0% dobândă inclusiv în perioada de grație. Ratele de la BRD au 0% dobândă, iar comisionul pentru tranzacție este și el 0%. Totul pentru ca tu să găsești o centrală termică în rate cu card avantaj care ți se potrivește.

 • TBI Credit pentru centrală termică în rate

O altă soluție de finanțare, de data aceasta digitală este cea de la TBI Bank, denumită sugestiv TBI Credit. Prin acest program, vei putea să cumperi centrala termică în rate fără dobândă în maxim 10 minute de plasarea cererii. Trebuie doar să adaugi produsul în coș, să folosești TBI ca metodă de plată și să completezi informațiile.

Vei primi un apel video pentru identificare, iar totul este foarte simplu din acel moment. Poți să închei un credit la orice oră din zi sau noapte și nici măcar nu ești nevoit să te deplasezi la sediul băncii.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.590,00 lei.Prețul curent este: 5.449,00 lei.
Transport Gratuit

Concluzie

Pentru mai multe informații despre programele de finanțare pentru centrale termice în rate, poți accesa oricând secțiunea Modalități de plată de pe site-ul nostru. Cu un simplu click afli tot ce trebuie să știi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: