Încălzirea în pardoseală este unul dintre cele mai eficiente și de efect sisteme de încălzire pentru locuință, dar și pentru clădirile administrative. Magazinul cazanecentrale.ro comercializează un set aproape complet de echipamente și componente pentru construirea unui sistem de încălzire în pardoseală Purmo, iar astăzi îți vom prezenta cele mai bune produse ale acestui producător și ce avantaje îți oferă un asemenea sistem.

Scurt istoric al companiei Purmo

Pentru a ajunge un producător renumit de sisteme de încălzire în pardoseală, compania a trebuit să înceapă activitatea tocmai în 1953 fiind primul producător de fierăstraie cu arc din metal. Până la acel moment, cea mai bună variantă ar fi fost cea de lemn. Din acel moment, compania a continuat să crească tot mai mult, până în anul 1974 când echipa administrativă a început achiziția unui număr uriaș de alte companii. 

Printre acestea se numără Finimetal, Myson, Hewing sau Quinn Radiators. În prezent, Purmo Group prezent în peste 25 de țări, peste 3300 de angajați lucrează în fabrici și sedii, iar sediul central este în Finlanda, Helsinki.

Calitatea produselor Purmo, indiferent dacă vorbim despre un distribuitor Purmo sau un termostat dedicat sistemelor de încălzire, este indiscutabilă, iar pentru a garanta că sistemul de încălzire în pardoseală funcționează la capacitate maximă, pentru cât mai mult timp, trebuie să alegeți Purmo.

Gama de Produse Purmo 

Fiind un producător care oferă sute de produse pentru sistemele de încălzire în pardoseală, Purmo este una dintre gamele de produse care este împărțită în mai multe sub-categorii. Prin urmare, orice client al magazinului nostru poate achiziționa fie pachete complete de încălzire în pardoseală Purmo, fie componente separate pentru diferite situații sau nevoi.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
 • Pachete Complete Încălzire în Pardoseală Purmo

Datorită faptului că oferim o selecție atât de mare a produselor Purmo, clienții noștri pot beneficia de un produs excelent, pachetele complete de încălzire în pardoseală Purmo, care cuprind toate componentele necesare pentru montaj și punerea în funcțiune a unui sistem de încălzire 100% Purmo. Această varietate de produse ne permite să comercializăm pachete pentru mai multe cerințe și suprafețe ce urmează a fi încălzite. În această categorie de produse vei putea găsi pachete de încălzire în pardoseală Purmo pentru spații de 30 de metri pătrați, dar și 120 de metri pătrați. 

Cu ajutorul magazinului nostru vei putea achiziționa din același loc, într-o singură comandă, toate componentele și materialele de care ai nevoie pentru a pune în funcțiune un sistem complet de încălzire în pardoseală Purmo. Iată ce conține un astfel de pachet:

 • Țeavă încălzire în pardoseală Purmo Pexpenta
 • Grup pompare și amestec Purmo TempCo fix eco 3
 • Distribuitor cu debitmetre Purmo Premium
 • Placă polistiren Rolljet 25
 • Conector pentru pex
 • Casetă pentru distribuitor reglabilă
 • Aditiv șapă 10 kg
 • Curbe conductoare
 • Bandă perimetrală cu folie
 • Cleme Taker

Pachetele pot să difere în funcție de suprafața pentru care se instalează sistemul, iar sfatul nostru este să consulți echipa magazinului înainte de achiziția unui pachet.

 • Automatizare și Termostate Purmo

O altă categorie de produse Purmo pe care o poți găsi în magazinul nostru este cea de automatizare a sistemelor de încălzire Purmo. Pentru a putea vedea toate produsele de automatizare Purmo, click aici. Această categorie este preferata celor care doresc să crească eficiența sistemelor de încălzire din locuința lor. Câteva dintre cele mai bune termostate Purmo se găsesc aici, iar nivelul de tehnologizare este cel care câștigă laudele clienților. 

Iar din această categorie nu putem să nu menționăm celebrul termostat Purmo digital Unisenza WIFI. Un termostat digital, inteligent, ce poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unei aplicații dedicate. Este perfect pentru sistemele de încălzire sau răcire în pardoseală Purmo, dar care a primit și un design modern cu ecran plat negru și afișaj digital. Unisenza este un sistem inovativ de la Purmo care permite controlul foarte ușor al sistemelor de termoficare prin pardoseală. Câteva dintre funcțiile acestui termostat Purmo sunt:

 • Compatibilitate cu Amazon Echo sau Google Assistant pentru spargerea tuturor barierelor de conectivitate
 • Setări de temperatură multiple pentru a satisface toate nevoile clientului
 • Foarte simplu de instalat
 • Interval de temperatură 5-30°C
 • Conectare la router WLAN

Alege acest PURMO termostat digital Unisenza disponibil atât în varianta normală cât și în cea compatibilă Wifi.

Transport Gratuit
-10%
Transport Gratuit
390,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
 • Purmo Distribuitor cu Debitmetre

Există două distribuitoare cu Debitmetre pe care echipa cazanecentrale.ro le recomandă din gama celor de la Purmo. Este vorba de de acest Distribuitor cu debitmetre Purmo Premium, sau de un Distribuitor cu debitmetre Purmo Object Line cu 7 căi. Varianta premium este cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor, iar un avantaj important este că acesta va ajunge la tine gata asamblat pregătit pentru a fi montat. Garanția conductelor PexPENTA este de 30 de ani.

Pentru un distribuitor cu debitmetre Purmo premium, aerisirea se face automat, nefiind necesară efectuarea aerisirii manuale. Aerisitorul automat este echipat din fabrică pe distribuitor, oferind utilizatorului opțiunea de a monta sistemul de încălzire și în pardoseală, podea sau tavan fără a se pune problema aerisirii.

 • Grup Pompare și amestec Purmo TempCo fix eco 3

Grupul de pompare și amestec Purmo TempCo fix eco 3 este singurul grup de pompare de la Purmo disponibil în magazin, dar este și cel mai potrivit dintre cele pe care îți vei dori să le folosești în sistemul tău de încălzire în pardoseală de la Purmo. Grupul de pompare este echipat cu:

 • Termostat de siguranță
 • Termometru
 • Ventil de echilibrare hidraulică
 • Cap termostatic cu tub capilar și bulb
 • Pompă eficientă din punct de vedere energetic
 • Sistem de aerisire automat

Grupul de pompare Purmo este echipat cu o pompă Grundfos UPM3 foarte eficientă din toate punctele de vedere, dar mai ales pentru funcționarea eficientă a sistemului de încălzire. Reglajul se face doar prin apăsarea unui singur buton, iar pompa are trei regimuri de funcționare diferite: La presiune constantă, variabilă și curbă de funcționare constantă.

 • Accesorii și Termoizolație Purmo

Cele mai eficiente componente precum pompele sau distribuitoarele trebuie să fie eficiente și reprezintă principala investiție a unui sistem de încălzire în pardoseală Purmo, dar fără accesoriile secundare, totuși vitale pentru eficiența sistemului, încălzirea în pardoseală nu ar mai fi o soluție atât de bună pe termen lung. Prin urmare, termoizolația, placa cu nuturi sau țevile pentru agentul termic trebuie să fie și ele compatibile, cumpărate de la același producător și de o calitate superioară.

Echipa cazanecentrale.ro recomandă următoarele game de accesorii și componente secundare pentru sistemul de încălzire în pardoseală Purmo:

Alege eficiența unui producător de Top

Alege să îți echipezi spațiul personal cu un sistem de încălzire în pardoseală eficient, performant și care te ajută să economisești pe termen lung, dar și să te simți confortabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: