Update: Începând cu luna august 2023, fabricarea și comercializarea acestui model de termostat Salus a fost sistată. Acesta a fost înlocuit de noul model, Salus 901 WiFi. Sau puteți alege un alt model foarte popular, Salus iT500.

Dacă ești în căutarea unui termostat ambiental și ai nevoie de o soluție cât mai eficientă, probabil ai auzit în ultimii ani de termostatul inteligent Salus RT310i. Echipa cazanecentrale.ro s-a hotărât să îți vorbească despre cel mai popular termostat care în prezent satisface nevoile a sute de clienți.

De ce este Salus RT310i cea mai bună decizie și cea mai populară, vei afla chiar de la noi în rândurile de mai jos.

Salus RT310i – Alegerea #1 a clienților noștri

Înainte să vorbim despre cum te poți de un astfel de termostat pentru a crește eficiența sistemului tău de încălzire, iată câteva avantaje oferite chiar de către magazinul nostru, fiecărui client care decide să achiziționeze acest termostat Salus RT310i pentru propriul sistem:

 • 5 Ani Garanție – În timp ce majoritatea centralelor termice furnizate de magazinul nostru, oferă o medie de perioadă de garanție de aproximativ 5 ani, considerăm că termostatul este la fel de important, iar garanția acestuia ar trebui să fie cel puțin egală cu cea a centralei termice. Prin urmare, pentru Salus RT310i, primești o garanție de 5 ani de utilizare.
 • Preț Atractiv – Nu mai este o surpriză faptul că foarte frecvent oferim produse de top și foarte populare, la prețuri de reducere. Chiar și în momentul redactării acestui articol, prețul pentru Salus RT310i are aplicată o reducere, așa că verifică zilnic oferta!
 • Peste 190 de recenzii pozitiveAproape 200 dintre clienții noștri au decis că trebuie să împărtășească și cu restul cât de mulțumiți au fost de acest termostat Salus RT310i. După 198 de recenzii, produsul continuă să își păstreze media de 5/5 stele, ceea ce ne face să credem că funcțiile, modul de utilizare și calitatea produsului sunt la nivel premium, iar asta se simte în fiecare zi.

Ne dorim ca tot mai mulți utilizatori din România să folosească termostatele Salus RT310i, nu doar pentru calitatea materialelor, durabilitate sau design-ul modern, dar și pentru tehnologia incredibilă de care dau dovadă. Dar după toate aceste beneficii oferite de către noi, iată care este puterea adevărată a acestui termostat și cum poate fi folosit în favoarea ta.

Update: Începând cu luna august 2023, fabricarea și comercializarea acestui model de termostat Salus a fost sistată. Acesta a fost înlocuit de noul model, Salus 901 WiFi. Sau puteți alege un alt model foarte popular, Salus iT500.

Beneficiile unui termostat Salus RT310i

În primul rând, știm deja că toate produsele de la Salus sparg într-un fel sau altul bariera obișnuitului și ne oferă mereu mai mult decât este normal, pentru a ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută, dar și o viață mult mai simplă, fără momente imprevizibile.

Un termostat ambiental Salus RT310i este una dintre cele mai bune soluții disponibile în prezent, pe care le poți folosi pentru a comunica centralei termice când este momentul potrivit să pornească sau să oprească procesele de încălzire. Salus preia informațiile temperaturii din mediul unde este ampalsat și face ce ar trebui ca orice termostat să facă, dictează centralei când să pornească producția de agent termic. Dar ar trebui să știi deja că un termostat RT310i de la Salus nu face doar asta, nu este un termostat obișnuit. 

 • Control de la distanță – Un prim lucru pe care Salus RT310i îl face spre deosebire de alte termostate obișnuite, este să îți ofere posibilitatea de a controla întreg sistemul de încălzire de la distanță, cu ajutorul conexiunii la internet. Chiar dacă ești plecat de acasă la birou sau ești în vacanță, vei putea oricând monitoriza și da comenzi termostatului pentru ca acesta să optimizeze consumul și regimul de încălzire din locuință.
 • Ușor de folosit – A fost special construit pentru ca oricine să aibă o experiență de utilizare simplă și plăcută. Termostatul dispune și de un ecran LCD care afișează la dimensiuni destul de mari informațiile, iar butoanele de setare sunt mai mult decât sugestive. 
 • Aplicație mobilă – Pentru a putea avea acces complet la toate opțiunile, Salus RT310i vine și cu o aplicație mobilă complet gratuită, care după instalare te va ajuta să controlezi termostatul de la distanță. Așa este posibilă optimizarea programelor de încălzire, dar mai mult decât atât, tot așa vei avea acces și la funcțiile disponibile.

Update: Începând cu luna august 2023, fabricarea și comercializarea acestui model de termostat Salus a fost sistată. Acesta a fost înlocuit de noul model, Salus 901 WiFi. Sau puteți alege un alt model foarte popular, Salus iT500.

Cum îți ușurează viața Salus RT310i

Nu vom înceta niciodată să lăudăm tehnologia de calitate, mai ales când vine vorba despre un producător pe care îl apreciem și îl comercializăm în România de foarte mult timp. Majoritatea celor care au folosit un astfel de termostat Salus RT310i, recunosc astăzi că nu ar putea să mai folosească un sistem de încălzire, fără ca acesta să dispună de toate opțiunile puse la dispoziție de către Salus. 

Iată care sunt câteva dintre funcțiile care îți ușurează semnificativ viața și ce poți face cu ajutorul unei tehnologii care acum îți este pusă la dispoziție la un preț excelent.

 • Control Non-Stop – Așa cum internetul nu se închide niciodată, nici accesul tău la termostat și implicit la sistemul de încălzire nu se va opri. Indiferent de nevoie sau chiar dacă trebuie să menții o temperatură constantă și noaptea, poți folosi aplicația de la distanță, oricând.
 • Instalarea Ușoară – Salus este o companie renumită pentru modul în care oferă utilizatorilor și o experiență optimă, nu doar o funcționalitate. În acest sens, Salus a instalat din fabrică un program special care te va ajuta la instalarea acestui termostat.
 • Moduri de Funcționare – Fiind un termostat inteligent, Salus RT310i poate rula diferite moduri de funcționare în funcție de perioada anului sau preferințe. Există un Mod Eco, un Mod Vacanță, dar și moduri Manual și Programabil.
 • Program de răcire – Nu se putea ca un termostat atât de inteligent precum RT310i să fie limitat doar la administrarea programelor de încălzire. Dacă îți dorești, îl poți folosi și pentru sisteme care se ocupă de răcirea locuinței.
 • Geo Locație

Concluzie

Fă mereu alegerea potrivită, mai ales când vine vorba de optimizarea consumului, de scăderea cheltuielilor și mai ales, de ușurarea propriului tău stil de viață. Alege Salus RT310i, mii de români deja îl folosesc!

Update: Începând cu luna august 2023, fabricarea și comercializarea acestui model de termostat Salus a fost sistată. Acesta a fost înlocuit de noul model, Salus 901 WiFi. Sau puteți alege un alt model foarte popular, Salus iT500.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: