Ne întoarcem din nou către tine cu un mod prin care îți aducem mult mai aproape toate promoțiile și prețurile bune pe care le avem în magazin. Pentru că este destul de dificil să ții pasul cu zeci de promoții la centrale termice, mai ales când avem mii de produse din această categorie, am creat pentru tine o listă cu produse și promoții la centrale termice în condensare pentru a putea profita de anumite avantaje în cazul în care îți dorești deja să faci o achiziție. 

Dacă magazinul nostru oferă  deja o promoție la centrale termice Ariston, Viessman, Vaillant, Immergas și nu numai, acest articol este șansa ta pentru a le consulta.

Centrala Termică Viessmann Vitodens 100-W 25 kW

Un lucru ce merită menționat este că fiecare dintre produsele și promoțiile pe care le vei vedea în acest articol includ transport gratuit. Pentru unele dintre aceste promoții la centrale termice pe gaz vom menționa acest avantaj pentru că este foarte important, dar dacă pentru altele nu precizăm transportul, să știi că el există și se poate vedea chiar și în pagina produsului, semnalat printr-o iconiță sugestivă cu textul Transport Gratuit.

Mai mult decât transportul gratuit, care pentru o astfel de centrală poate însemna doar un avantaj, magazinul cazanecentrale.ro a aplicat și o reducere direct pe produs pentru ca tu să poți face o investiție bună și să mai salvezi niște bani. Pentru a profita de această promoție la centrale termice Vitodens, apasă un click aici.

Centrala termică Ariston Hs Premium 24 kW cu kit de evacuare, pe gaz în condensare

Următoarea promoție de care poți profita chiar acum în magazinul nostru este la această centrală termică Ariston Hs Premium de 24 kW, la care mai primești și 2 ani garanție inclusă + asistență tehnică pe chat pentru orice nelămurire ai putea avea despre montaj sau aspecte tehnice. Transportul gratuit este și el valabil pentru această centrală.

De ce ar trebui să profiți de această promoție la centrala termică Ariston? Pentru că prețul este redus substanțial, este una dintre centralele populare care mulțumește foarte mulți utilizatori și pentru prețul la care este acum disponibilă, faptul că este o centrală în condensare nu face decât să transforme achiziția într-una din ce în ce mai bună.

Centrala termică Ariston Alteas One+ Net 24 kW, pe gaz în condensație

Pentru această promoție la centrala termică Ariston Alteas One+, fiind o adevărată vedetă în această categorie de produse, magazinul nostru nu numai că îți oferă transport gratuit, dar avem pentru tine două produse cadou pe care le primești chiar din momentul în care faci achiziția. Astfel, ceea ce trebuie să faci este să intri în pagina produsului cu un simplu click aici, să adaugi produsul în coș, iar produsul cadou va fi adăugat la coș, acesta fiind gratuit. 

Pentru această centrală, vei primi cadou un Filtru anti-magnetită cu robinet ¾, Salus MD34S, 500ml lichid inhibitor în valoarea de 385 Lei. Dar mai primești și un pachet de extra garanție pentru centralele Ariston gama One+ de încă 2 ani, în valoare de 199 Lei. Primești produse cadou în valoarea de peste 580 Lei, așa că nu îți pierde șansa.

Centrala termică pe gaz, cu condensare, Motan Condens Plus 100, 29 kW 7 ani GARANȚIE

O investiție pe care o faci acum și ai siguranța că timp de 7 ani, vei profita la maxim de tot ceea ce îți poate oferi. O promoție la centrală termică Motan, în condensare, care se livrează cu transport gratuit alături de alte două produse cadou în valoare de aproximativ 440 Lei. Dacă vei achiziționa această centrală în timpul promoției, îți va fi oferit gratuit un Filtru anti-magnetită pentru centrală termică, 3/4″, 9000 Gauss în valoare de 149 Lei.

Centrala termică Ariston Clas One + Wi-Fi 24 kW combi

Ariston Clas One+ Wi-Fi este o adevărat dovadă de eficiență energetică pentru cei care vor să ofere locuinței lor cel mai înalt nivel de confort termic. Ariston Clas One+ Wi-FI vine la pachet cu o garanție de 5 ani, același transport gratuit valabil pentru toate aceste oferte la centrale termice Ariston, dar și două produse cadou:

  • Pachet extragaranție centrale Ariston gama One, +2 ani în valoare de 199 Lei
  • Termostat electronic Honeywell DT92A RF în valoare de 199 Lei

Pentru toate aceste produse primești transport gratuit, iar centrala termică Ariston Clas One+ te va ajuta să obții confortul la care ai visat datorită ansamblului de patru tehnologii introduse în sistem pentru optimizarea consumului și pentru a oferi apă caldă menajeră rapid pentru cât mai mulți consumatori.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.590,00 lei.Prețul curent este: 5.449,00 lei.
Transport Gratuit

Centrala termică Vaillant Ecotec Pure VUW 236/7-2 20.2 kW

Vaillant Ecotec Pure VUW este un produs cunoscut pentru eficiența sa și pentru cum beneficiarii pot introduce în locuința lor un produs 100% bazat pe cercetare și tehnologie germană. Doar dacă vei profita de această promoție la centrale termice Vaillant, vei instala în locuință un sistem cu capacitatea de a reduce cu până la 30% consumul de energie, iar noi am aplicat produsului și transport gratuit și reducere de preț!

Oferte la centrale termice Ferroli – Centrala termică în condensare Ferroli Bluehelix Maxima 34 C

Încă un produs excelent cu 7 ani garanție chiar din momentul achiziției este această centrală termică Ferroli Bluehalix Maxima. Cu un design modern excelent, în combinație cu termostatul CONNECT, această centrală poate pune la îndemâna oricui un sistem de termoficare extrem de eficient. Deși nu face parte din promoția pentru centrale Ferroli, termostatul CONNECT este inclus oricum în pachetul centralei termice.

Vezi acum promoțiile disponibile pentru Ferroli Bluehelix Maxima 28C si Ferroli Bluehelix Maxima 34C.

Centrala termică în condensație Viessmann Vitodens 050 B0KA – Promoție pentru centrale Vitodens

Ultima promoție de care poți beneficia chiar acum în magazinul nostru este cea la centralele Vitodens, iar aceasta include și o reducere de preț avantajoasă, dar și transportul gratuit pentru această incredibilă piesă tehnologică pentru locuința ta.

Nu uita că în magazinul nostru găsești mereu oferte la centrale termice pentru toate categoriile, dar și pentru accesoriile acestora sau alte produse care pot crește eficiența sistemelor de termoficare. 

Fă alegerea potrivită, acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: