Termostat smart Honeywell T6R Lyric. O viață mai simplă cu un termostat care gândește pentru tine

Să îți poți controla temperatura locuinței și toate programele de încălzire erau aspecte care țineau de viitor, iar viitorul este acum. Dar când vorbim despre un sistem care este atât de inteligent încât poate lua singur decizii în funcție de poziția geografică a celui care îl administrează, ei bine, chiar că merită să vorbim despre el separat. 

Termostatul smart Honeywell T6R Lyric este poate unul dintre cele mai capabile termostate pentru centrala ta și iată care sunt toate avantajele pe care le ai dacă începi să îl folosești:

Cum îți schimbă viața un Termostat smart Honeywell T6R Lyric

Honeywell T6R este un termostat smart care poate controla sistemul de încălzire singur doar dacă este conectat la o sursă de internet. Acesta poate administra, schimba și crea moduri de încălzire folosind până la 6 programe de încălzire diferite în fiecare zi. Cu toate acestea, încă poate fi folosit și în modul manual pentru momentele când este nevoie să faci o modificare apăsând pe ecranul tactil al termostatului.

Acest termostat smart Honeywell T6R Lyric vine la pachet cu un suport foarte elegant pentru a putea fi amplasat pe orice suprafață plană sau masă din camera locuinței și trebuie să fie în permanență conectat la o priză. Aplicația gratuită Honeywell Home App este cea care va fi responsabilă de administrarea și de controlul la distanță a acestui termostat. Avantajul este că folosind aplicația, poți integra în sistemul tău și alte device-uri de la Honeywell, cum ar fi camerele de securitate, detectoarele de inundații sau senzorii de îngheț.

Geofencing – Un termostat inteligent care știe când te vei întoarce acasă

Imediat ce conexiunea dintre termostat și aplicația de pe telefonul mobil a fost realizată, acesta este în permanență la curent cu locația ta. Știe când ești acasă, știe când pleci de acasă și fii sigur că știe și când ești pe drum spre casă. De ce sunt importante aceste informații pentru un termostat? Ei bine, în funcție de timpul pe care îl petreci în locuință sau în afara ei, termostatul decide dacă este cazul să încălzească locuința sau doar să mențină temperatura ori chiar să oprească programele de încălzire.

În momentul în care ai părăsit locuința, termostatul va începe imediat un program de menținere a temperaturii pentru ca tu să găsești temperatura așa cum îți place când te întorci de la birou. Deși are foarte multe programe de încălzire dintre care poți alege pentru a rula în locuință, modificările pot fi efectuate în cazurile speciale când ai nevoie de o configurație diferită. Lucrul și mai avantajos este că poți face asta și de la distanță.

Termostat smart Honeywell T6R Lyric. O viață mai simplă cu un termostat care gândește pentru tine

Un termostat inteligent Honeywell T6R Lyric îți pregătește tot confortul termic

Conexiunea la internet este un beneficiu foarte important care deblochează foarte multe funcții de care poți profita folosind acest termostat. Poate fi conectat și integrat cu alte aplicații destinate controlului inteligent precum Apple HomeKit sau Google Home. 

Odată ce a fost instalat și setat, termostatul Honeywell T6R își ia singur informațiile folosind internetul pentru a putea stabili cu precizie când și cu ce intensitate să proneasca sistemele de încălzire din locuință. Folosind aceste funcții, vei putea să programezi la ce ore din zi să ai temperaturi ridicate sau mai scăzute fără să te mai îngrijorezi de variațiile de temperatură de afară.

De exemplu, dacă îți dorești ca la ora 15:00 să ai 25 de grade în locuință, termostatul va programa încălzirea să înceapă în timpul ideal pentru ca la ora 15:00, tu să ai o temperatură de 25 de grade. Va lua în calcul câte grade sunt în interior, dar și câte grade sunt în exterior. De cele mai multe ori, utilizatorii folosesc aceste funcții pentru diminețile răcoroase, momentele când se întorc acasă de la birou sau pentru serile când au musafiri, iar condițiile trebuie să fie optime.

Într-un regim simplu de trai, termostatul smart Honeywell T6R poate menține programe de încălzire până la 7 zile fără ca tu să intervii. Evident, dacă îți dorești să faci schimbări, vei putea face acest lucru de oriunde, folosind telefonul mobil.

Termostat smart Honeywell T6R Lyric. O viață mai simplă cu un termostat care gândește pentru tine

Ce poate face termostatul Honeywell Lyric pe durata unei zile de utilizare

În primul rând, va prelua toate funcțiile de administrare și control a sistemului tău de încălzire și nu va mai fi nevoie ca tu să te îngrijorezi de programarea multiplă a temperaturilor pe perioada zilei. Indiferent dacă vrei să îți programezi centrala folosind telefonul mobil sau ecranul tactil al termostatului, experiența va fi una excelentă.

Poți să îți programezi pe timpul zilei până la 6 setări diferite de temperatură la 6 intervale de timp diferite. Posibilitățile sunt foarte multe. Îți poți schimba automat temperatura în locuință din 4 în 4 ore setând o singură dată programul, iar Lyric va face singur modificările. 

Toate aceste capacități de programare și customizare a sistemului de încălzire împreună cu Geofencing-ul vor transforma locuința ta într-un loc ce are o temperatură constant plăcută, cu un sistem de încălzire econom și eficient care este în pas cu tehnologia.

Încearcă și tu termostatul inteligent T6R Lyric de la Honeywell și fă-ți viața mai confortabilă!

-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 749,00 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: