În luna iunie 2020, prin magazinul online CazaneCentrale.ro, au fost achiziţionate nu mai puțin de 38 de centrale Ariston Alteas One Net (24-24 kW, 4-30 kW, 10-35 kW), fiind un număr record pentru această perioadă pentru piața din România. Majoritatea clienților au venit din orașe importante, precum București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Craiova, Suceava, Brașov sau Bacău.

De ce au ales centrala Ariston Alteas One?

Ariston Alteas One se remarcă prin tehnologia inteligentă de înaltă generație, eficiență și design modern. Această centrală în condensare vine pe trei dimensiuni – 24 kW, 30 EU și 35 EU și funcționează pe gaz natural sau GPL. De asemenea, pentru momentele în care vii obosit acasă și ai nevoie de o baie fierbinte pentru a te relaxa, să știi că Ariston Alteas One Net încălzește eficient apa astfel încât tu să te bucuri de o seară liniștită.

De ce este Ariston Alteas One Net, cea mai vândută centrală a lunii iunie?

Cu un rating de eficiență A + ErP, centrala termică Ariston Alteas One Net face parte din cea mai recentă generație de centrale termice de top din gama Ariston Thermo. Cu funcție automată pentru încălzire și apă caldă, aceasta gestionează căldura prin schimbătorul brevetat XtraTech™ din oțel inoxidabil. De asemenea, confortul casei tale este asigurat de conectivitatea smart a centralei prin aplicația online Ariston NET.

Cât de eficientă este centrala Ariston Alteas One Net?

Ca să răspundă la aceasta întrebare, trei instalatori Ariston din Italia, China și Rusia ajung la Universitatea din Copenhaga, unde le este încredințată o sarcină extrem de dificilă și importantă: aceea de a duce confortul acolo unde pare imposibil, dar este cel mai necesar. Ajunși în insula Disko, aceștia au testat în condiții extreme, centrala Alteas One Net, demonstrând eficiența celui mai avansate cazan de condensare al firmei Ariston. Aceștia au arătat cum centrala aeste capabilă să furnizeze niveluri excepționale de performanță, durabilitate și eficiență energetică chiar și în teribila și înghețata Groenlanda.

Care sunt principalele sale avantaje și beneficii?

  • Schimbător de căldură XtraTech™ exclusiv, pentru maximizarea performanței în timp
  • Sistem de aprindere cu control automat al arderii și adaptabilitate la gaz pentru performanțe optimizate
  • Structură compactă potrivită pentru orice spaţiu
  • Ecran tactil
  • Panou frontal din sticlă
  • Senzor cameră CUBE inclus
  • Wi-Fi încorporat, mereu conectat la aplicația Ariston NET pentru control la distanţă

De ce este importantă aplicația Ariston NET?

Pentru că îți permite să setezi configurările dorite. Astfel, poți stabili exact câtă căldură să emane sistemul pe zile și pe ore. Mai mult decât atât, conectându-se direct cu telefonul tău mobil, ai posibilitatea să modifici și să controlezi temperatura din camere, indiferent dacă ești pe drum sau la birou. Tocmai de aceea, centrala Artiston Alteas One nu îți aduce doar confort și siguranță, ci și poate să reducă factura ta de gaz cu până la 40%.

Iar Artiston Alteas One nu este doar eficientă, sigură și economică, ci are și un design pe care nu îl vei mai întâlni la nicio altă centrală concurentă. Panul frontal este confecționat din sticlă călită, rezistentă la temperaturi ridicate, greu de zgâriat sau spart. Este foare ușor de curățat și întreținut. Iar panourile izolatoare și pompa modulară reduc considerabil zgomotul produs de centrală, asigurând o funcționare silențioasă.

Și, mai mult decât atât, centrala Ariston Alteas One Net vine cu o garanție de șapte ani.

Ariston Alteas One Net, cea mai vândută centrală a lunii iunie

În plus, la achiziționarea unei centrale Ariston Alteas One Net primești cadou un Filtru anti-magnetită Salus MD34AWO MAG Defender

Cazanele și centralele de încălzire moderne se contaminează în timp cu oxid de fier sau magnetită care pot deteriora supapele pompelor, astfel încât capacitatea sistemului de încălzire să scadă considerabil. De aceea, este recomandat să folosești un filtru anti-magnetită, precum Salus MD34AWO MAG Defender. Acesta crește eficiența și protejează instalațiile de încălzire centrală și elimină în proporție de 100% suspensiile de oxid de fier și magnetită. Astfel, acest filtru Salus anti-odix de fier sau magnetită contribuie la o mai bună funcționare a sistemului tău de încălzire, Ariston Alteas One Net. Și, de aceea, noi îl oferim cadou la achiziționarea oricărei centrale Ariston Alteas One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: