Centrala BlueHelix Maxima 28C - Încălzire smart și eficientă

Centrala BlueHelix Maxima de la Ferroli este unul dintre acele produse pentru sistemul de încălzire pe care oricine și-l dorește în locuință. Oferă un plus de stil și este capabilă să îți ușureze substanțial modul în care administrezi procesele de încălzire din locuința ta. În acest articol vom vorbi despre toate funcțiile și avantajele pe care ți le poate oferi BlueHelix Maxima, iar la sfârșit vom concluziona cu răspunsul la întrebarea: “Merită să cumperi un BlueHelix?” Citește în continuare!

BlueHelix Maxima 28C – Design modern pentru cele mai noi centrale termice

Cine spunea că o centrală termică nu poate să arate ca un gadget modern și exclusivist? Este foarte posibil și se poate chiar și la bani puțini. Ferroli a vrut să vină pe piață cu un produs care să deschidă probabil o nouă gamă de centrale. Acele centrale pe care le așteptăm cu toții, la prețuri accesibile, dar care nu strică aspectul locuinței sau camerei în care sunt amplasate. O centrală premium cu un aspect pe măsură.

BlueHelix Maxima are o parte frontală foarte atractivă, cu un display de 7 inch acționabil în totalitate touch-screen. Jumătate din partea frontală a centralei este de culoare neagră și este compusă din sticlă cu margini curbate, lucru care contribuie enorm de mult la aspectul centralei, mai ales după ce ani de zile ne-am obișnuit cu acele margini drepte și tăiate. Atracția principală care îți va fura privirea este display-ul imens pe care poți controla centrala.

Display de 7 inch pe centrala BlueHelix Maxima

Un display de 7 inch este la fel de mare ca o tabletă de dimensiuni medii, iar informațiile sunt afișate color și în timp real. Display-ul este încorporat în sticla neagră de pe centrală, lucru care face ca aceasta să arate ca un gadget de ultimă generație. Nu există butoane, display-ul nu are margini ieșite în relief, iar totul este omogen și neted.

Acest Display de 7 inch este capabil să îți afișeze toate informațiile pe care tu vrei să le analizezi. Tot ceea ce trebuie să faci este să atingi cu degetul display-ul pentru a putea seta temperatura apei care încălzește locuința sau apa menajeră care curge la robinet. Ceea ce ne-a impresionat și pe noi la această centrală este faptul că display-ul îți afișează și avertizări sau informații în cazul unor defecțiuni sau erori tehnice. Dar nu face doar atât. În cazul în care există o defecțiune la una dintre componente sau la sistemul de funcționare, ecranul tactil va afișa și soluții la problema apărută.

O altă funcție deblocată de acest panou de control operabil doar prin atingere este presiunea apei și reglarea acesteia fără a mai fi nevoie să mergi la robinetul de încărcare. Centrala BlueHelix Maxima are o funcție specială de încărcare semi-automată a sistemului.

Termostatul inteligent CONNECT ce poate fi folosit prin Wi-Fi

Termostatul care vine la pachet cu această centrală este soluția oferită de Ferroli pentru a putea folosi toate funcțiile centralei și de la distanță, prin Wi-Fi. La fel ca și display-ul de pe partea frontală a centralei, termostatul este capabil de foarte multe lucruri ce pot fi gestionate direct de pe telefonul tău mobil inteligent. Ce poți face cu acest termostat?

  • Poți să pornești sau să oprești centrala fără ca măcar să te miști din confortul canapelei tale.
  • Poți să reglezi sistemele de încălzire și de apă menajeră din locuință direct de pe telefon fiind compatibil cu iOS sau Android.
  • Poți să îți creezi programe personalizate de încălzire săptămânale care să se schimbe la intervale de 30 de minute pentru a nu trebui să modifici mereu temperaturile.
  • Poți trece prin 3 niveluri de temperatură pe care centrala le are încorporate în sistem: Comfort, Economy, Antiîngheț.

Avantajele principale pe care le ai dacă achiziționezi BlueHelix Maxima 28C

Pe lângă faptul că BlueHelix excelează la performanțe și este o centrală foarte eficientă din punct de vedere al consumului de energie, trebuie să recunoaștem și că este una dintre cele mai atractive centrale atunci când vine vorba de aspect. Sticla neagră securizată în care este încorporat display-ul este de mare efect și face din această centrală un dispozitiv care se potrivește perfect într-o locuință modernă.

După ce vei achiziționa acest pachet, nu va trebui să îți faci griji pentru a cumpăra și restul echipamentului de conectare prin Wi-Fi sau pentru racorduri. Pachetul include termostatul CONNECT și kit-ul de conectare hidraulică, adică 4 robineți și 5 racorduri.

Eficiența energetică este clasată A+, deoarece termostatul CONNECT se conectează în mod inteligent fiind capabil să citească temperatura de afară direct de pe internet.

Alte avantaje:

  • Schimbător ACM cu un număr crescut de plăci (20)
  • Raportul de modulare poate atinge și raportul de 1:12, centrala fiind capabilă să se adapteze foarte repede la încărcările termice
  • Pompă cu un debit ridicat
  • Display de 7 inch
  • Informații afișate prin LED ce comunică în permanență informații despre centrală
  • Se pot accesa rapid atât componentele interne pentru a fi realizate acțiuni de mentenanță, dar și piesele electrice care sunt poziționate în partea inferioară a centralei

Concluzie

Trebuie să marturisim faptul că Centrala BlueHelix Maxima 28C de la Ferroli a depășit toate așteptările echipei cazanecentrale.ro, așadar, din punctul nostru de vedere am adăugat printre produsele de vânzare încă un produs premium ce merită o atenție sporită. Dacă vrei să achiziționezi și tu această centrală, apasă un click pe acest link: Centrala termica BlueHelix Maxima 28C.

-1%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.575,00 lei.Prețul curent este: 5.499,00 lei.
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.649,00 lei.Prețul curent este: 6.499,00 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: