Te gândești să-ți schimbi centrala termică, să-ți iei una smart care să fie atât eficientă, cât și economică? Sau poate ai nevoie de un nou aparat de aer condiționat care să fie, în sfârșit, potrivit pentru biroul tău? Ori ai vrea să-ți implementezi încălzirea prin pardoseală la care visezi pentru noua ta casă? Sau poate chiar de toate odată? Nu mai sta pe gânduri, acum toată lista de cumpărături poate fi a ta. Și poți să-ți schimbi și obiectele sanitare, dacă vrei.

De acum te poți bucura de toate cumpărăturile la care visezi. Cum? Foarte simplu, folosește plata în 12 rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Star Forte de la Banca Transilvania.

Îmi fac cumpărăturile pentru casă și câștig bani?

Ei bine, da. Plata cu cardul STAR (Forte, Gold, Platinum) îți aduce puncte STAR în funcție de valoarea cumpărăturilor tale, iar punctele se transformă în bani pe care îi poți folosi ulterior.

1 punct Star = 1 leu. Deci, mai multe cumpărături, mai multe puncte STAR și, din nou, mai multe cumpărături. Practic este ca atunci când noi îți oferim la achiziționarea unei centrale Ariston Alteas One Net cadou un filtru anti-magnetită Salus MD34AWO MAG Defender.

De ce să folosești cardul de cumpărături Star Card?

Pentru că nu în sfârșit poți face toate cumpărăturile la care ai visat, dar care au venit de fiecare dată cu un „dar”. Uită de orice urmă de îndoială și adaugă în coș toate produsele pe care le vrei. După comandă noi ți le livrăm cât mai repede acasă. În plus, cardul are incorporate tehnologii de ultimă generație care îți asigură ție rapiditatea și securitatea tranzacțiilor.

Spor la cumpărături.

PS: Campanie valabilă în perioada 20.10 – 21.12.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: