Sistemele de încălzire centrală își obțin sursa de energie din diverse surse precum combustibilii solizi, gaz, apă, aburi, petrol sau electricitate. Cel mai des întâlnite sunt centralele care funcționează pe bază de energie electrică sau gaz, deoarece sunt cel mai ușor de întreținut. Gazele sunt arse și transformate rapid în căldura necesară încăperilor.

Însă, în cadrul sistemelor de încălzire acționate de gaze, temperaturile sunt mult mai ridicate. Cazane și Centrale îți oferă un kit de montaj complet pentru centrala termică, care cuprinde toate elementele necesare pentru a asigura o funcționare optimă, lipsită de hazarduri.

Știm că este greu să ne crezi pe cuvânt, prin urmare am identificat patru motive care ne diferențiază în mod cert de concurență.

Motivul #1. Cel mai complet pachet de montaj disponibil în mediul online

Pachetul, pe care ți-l punem la dispoziție, conține toate accesoriile necesare pentru montaj. În plus, fiecare element a fost atent prelucrat și supus unui proces riguros de control al calității.

Un kit montaj complet centrală termică cuprinde:

  • 6 robinete de calitate superioară produse de Fornarra, din care unul este pentru trecere a apei
  • 2 filtre Y Bz Kalde pentru impurități, care se montează pe orizontală, nu pe diagonală; filtrele sunt esențiale, deoarece elimină nisipul, rugina și alte particule nocive, care prezente în cantități mari, pot opri întregul sistem de furnizare a căldurii
  • 1 filtru magnetic Era, care prin intermediul câmpului său magnetic transformă calciul prezent în apă în particule de dimensiuni foarte mici; mulțumită acestui aspect, depunerile de calcar nu mai reprezintă un pericol pentru buna funcționare a centralei
  • 4 Cot Bz Kalde
  • 1 racord gaz ITALFLEX; confecționat din inox și cu o lungime a racordului de 500-1000 mm, rezistă timp îndelungat; am inclus și acest element în pachetul nostru, deoarece ne-am dorit să îți oferim cel mai complet kit de pe piață
  • 1 regulator gaz cu filtru Era, care îți permite să ții sub control presiunea gazului; filtrele încorporate țin la distanță particulele care au dimensiuni minime de 50 microni
  • 4 conectori la țeava de instalare, care asigură montarea facilă, fixă și într-un timp foarte scurt

În colet vei primi și garniturile, deoarece ne dorim ca până și cele mai mici componente să fie la dispoziția ta imediat.

Motivul #2. Montare rapidă și fără dureri de cap

Chiar dacă vei primi o schiță de montaj, te sfătuim să apelezi la ajutorul unui specialist pentru efectuarea racordărilor necesare. Doar asamblarea corectă asigură funcționarea la capacitate maximă și în condiții de siguranță. E bine să ții cont și de faptul că acest kit de montaj ocupă foarte puțin spațiu, fiind ușor de mascat în spatele ușilor unui dulap fals.

Motivul #3. Economisești timp și bani

Dacă achiziționezi Kit Montaj Complet Centrală Termică, nu mai este necesar să alergi prin mai multe magazine pentru a cumpăra toate componentele. Îți vom livra, în maxim 48 ore, întregul pachet cu racordul de gaz inclus. În acest fel, câștigi timp prețios pe care îl poți utiliza pentru a fi alături de cei dragi, pentru a-și dezvolta afacerea sau pentru a-și cultiva pasiunile.

Instalatorul nu trebuie să vină cu întreagă echipă, ci doar cu o cheie pentru a pune cap la cap elementele acestui kit montaj complet centrală termică. Mulțumită acestui aspect, economisești bani pe care îi poți folosi pentru alte cumpărături sau să îi poți pune deoparte pentru o vacanță binemeritată.

În plus, kitul îți este livrat alături de un certificat de garanție cu o valabilitate de 5 ani. Toate elementele componente sunt de calitate superioară, prin urmare nu va trebuie să faci investiții semnificative pentru a le înlocui, atât timp cât respecți indicațiile de întreținere puse la dispoziție de producător.

Motivul #4. Asistență tehnică de specialitate

În cazul în care ai nelămuriri legate de părțile componente ale Kit Montaj Complet Centrală Termică, ai posibilitatea să apelezi la echipa CazaneCentrale.ro, atât telefonic, cât și prin intermediul rețelelor de socializare. Personalul nostru, specializat în domeniul sistemelor de încălzire, îți va răspunde cu promptitudine la întrebări, acest serviciu fiind unul gratuit.

Pentru a studia în detaliu acest pachet, te invităm să accesezi magazinul nostru online www.cazanecentrale.ro sau direct kitul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: