Unul dintre principiile pe care ne bazăm atunci când punem în stoc un anumit produs este că vrem să ofere calitate, să își mențină randamentul în timp și să nu dezamăgească utilizatorul. De cele mai multe ori, nu sunt foarte multe produse atât de bune pe piață, dar așa cum am recomandat grupul de pompare și distribuitorul de la Uponor, un producător la fel de bun pe acest segment este și Purmo.

Vom oferi pe scurt câteva detalii despre grupul de pompare și amestec Tempco fix eco 3, care este extrem de bine echipat cu o pompă Grundfos upm3, dar și despre distribuitorul cu debitmetre al acestui producător.

Grup Pompare și Amestec Tempco fix eco 3

Grupul de pompare poate fi foarte ușor cea mai complexă componentă dintr-un sistem de încălzire în pardoseală și ca să nu lungim foarte mult această prezentare, vom oferi direct dovezile calității acestui produs, adică piesele din care este compus acest grup.

  • Vana de amestec cu filet metric – Vana de amestec permite utilizatorului să monteze adițional la sistem un cap termostatic cu sondă de imersie, dar și să lărgească aria de setare a temperaturii circuitului secundar cu până la 65 de grade celsius. Capul termostatic este inclus în pachet, dar este limitat la temperatura maximă tur de 50 grade celsius
  • Vana reglabilă de by-pass
  • Pompă de circulație Grundfos. Pompa de la Grundfos este chiar ea o piesă extrem de tehnologizată. Poate funcționa în mod autoadaptiv, la presiune constantă sau proporțională.
  • Clapetă de unic sens. Dacă aveai nevoie de o explicație bine argumentată pentru fenomenul care împiedică agentul termic să se întoarcă în instalație, acum ai aflat de existența acestei clapete.
  • Termometru folosit pentru citirea temperaturii agentului termic
  • Teaca pentru sonda de temperatură. Sonda de temperatură este cea care menține temperatura setată de utilizator. În teacă se introduce sonda de imersie a capului termostatic.
  • Termostat de siguranță. Probabil nu vei avea nevoie niciodată de un astfel de termostat deoarece el intră în acțiune doar în momentele în care sistemul are scăpări de agent termic în instalație. Dacă acest lucru se întâmplă la o temperatură mai mare decât cea admisă, termostatul va opri pompa de circulație.
  • Aerisitor automat. Aerisitorul are un rol destul de important în instalație și pe cât de banal ar fi, pe atât de vital este pentru sistemul de încălzire. Acesta elimină aerul din instalație.

Distribuitor cu debitmetre Purmo Premium

Distribuitorul cu debitmetre de la Purmo este fabricat din oțel inoxidabil, un materiale excelent folosit numai în sistemele de încălzire premium. Forma distribuitorului este rectangulară, iar dimensiunile exacte sunt de 40×40 milimetri. La achiziția acestui distribuitor, în colet veți putea găsi echipamentul direct asamblat și gata pentru montaj. Când spunem că este deja asamblat, vorbim de toate componentele inclusiv suporți sau accesorii de prindere.

Debitmetrele pot fi reglate pentru a ajunge la un debit de 6 litri pe minut, adică un volum impresionant de 0.36 metri cubi de apă pe oră pentru fiecare circuit. Debitmetrele de la Purmo pot susține până la 12 circuite având 12 racorduri maxim posibile.

În acest colet veți mai găsi bara colector, aerisitoare automate, robineți de golire, suporți, etichete pentru ajutorul la montaj și multe altele. 

Detalii despre fiecare produs poți vedea cu ajutorul următoarelor linkuri: Grup Pompare și Amestec Tempco fix eco 3Distribuitor cu Debitmetre Purmo Premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: