Încălzirea în pardoseală a pornit ca un lux, a devenit foarte repede un principiu cunoscut și cu o reputație foarte extinsă, iar acum este unul dintre produsele care a devenit foarte repede accesibil, una dintre cele mai bune soluții pentru încălzirea locuințelor private sau a spațiilor comerciale, iar noi suntem astăzi aici pentru aprofundarea cunoștințelor pe care orice client al magazinului nostru, cazanecentrale.ro, ar trebui să le aibă.

Când intenționezi să instalezi un sistem de încălzire în pardoseală, trebuie să fii documentat și să poți alege fiecare componentă astfel încât să ai parte de o încălzire eficientă, ieftină și rapidă.

Astăzi vorbim despre Grupul de Pompare și Amestec Fluvia Push 23-B-W, de la Uponor, dar și despre Distribuitorul Smart S.

Producător de echipamente proprii de mai bine de 100 de ani

Uponor este un nume pe care îl vei regăsi foarte des atunci când vei dori să achiziționezi echipamente ce țin de încălzire. Uponor fabrică astfel de echipamente de mai bine de 100 de ani și doar pe piața prin România activează de aproape 15 ani. Aceștia oferă sisteme complete de încălzire sau răcire radiantă prin pardoseală, tavane sau chiar pereți. Foarte mulți dintre clienții magazinului nostru aleg produsele Uponor, iar rezistența în timp îi face să recomande mereu acest producător.

Grup de Pompare Uponor Fluvia

Un grup de pompare de la Uponor îndeplinește două roluri foarte importante într-un sistem de încălzire sau răcire. Spunem răcire deoarece grupul Fluvia Push deoarece poate fi instalat atât într-una dintre aceste instalații cât și în cealaltă. Primul rol al unui astfel de grup de pompare este de a regla temperatura agentului termic. Al doilea rol este de a garanta că agentul termic circulă prin tot sistemul distribuitor sau colector. Acest agent termic trebuie să fie suficient de bine circulat pentru ca sistemul să ajungă la temperatura dorită.

Distanța dintre racordurile distribuitor-colectorului este de 225 de milimetri și o lățime de 218 milimetri calculată cu tot cu dimensiunile capacului termostatic. Grupul are o înălțime totală de 347 milimetri, iar distanța dintre racordurile de alimentare legate direct la centrala termică este de 70 de milimetri. Am oferit aceste informații deoarece sunt foarte importante pentru montaj, dar și pentru a lăuda dimensiunile reduse ale grupului.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.499,00 lei.Prețul curent este: 3.299,00 lei.

Ce elemente conține un Grup de pompare Uponor Fluvia T?

  • Pentru o pompare eficientă, grupul este echipa cu o pompă Wilo Yonos para rs15 care poate dezvolta un debit de 2.9 mc/h, dar un avantaj și mai impresionant este înălțimea maximă de pompare a acestui grup, care poate ajunge chiar și la 6 metri coloană de apă.
  • Un robinet de retur cu debit maxim de 2.7 metri cubi pe oră
  • Ventil de echilibrare care este inclus în pachetul grupului de pompare. Acest ventil poate fi închis sau deschis pentru reglajul puterii din instalație
  • Robinet de termostat al circuitului primar care poate ajuta temperatura de la 20 la 55 de grade celsius
  • Termometru atașat de grupul de pompare cu ajutorul căruia se poate verifica temperatura agentului termic

Distribuitor Uponor Smart S

Distribuitorul Uponor Smart S are o funcție de bază și este special conceput pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Este fabricat din oțel inoxidabil, este prevăzut cu debitmetre, ventile, iar la nevoie, aceste poate fi închis manual cu ajutorul actuatoarelor. Montajul este cel mai frecvent efectuat prin racordarea acestui distribuitor direct la grup sau la distribuția instalației.

În pachetul acestui distribuitor, clientul va găsi un set de aerisire, un set de montaj cu rol de amortizare a vibrațiilor. Presiunea la care pot rezista aceste distribuitoare este de 10 bari, iar în perioada de funcționare este de maxim 6 bari.

Pentru mai multe informații despre gamele de produse, detalii tehnice, prețuri sau posibilitatea de comandă, aveți mai jos link-uri către fiecare produs.

Grup de Pompare Uponor Fluvia PushDistribuitor Uponor Smart S

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: