Bine ați revenit pe unul dintre cele mai complexe bloguri din domeniul sistemelor de încălzire pentru locuințe. Încercăm ca de fiecare dată să oferim informații cât mai noi și să recomandăm clienților noștri doar produsele în care noi credem. În continuarea seriei începute pentru radiatoarele de la Fondital Exclusivo, revenim cu alte două produse de la Fondital care au primit o atenție mai deosebită.

Element din aluminiu Fondital Garda Dual ALETERNUM

Așa cum am făcut și pentru articolul cu radiatoarele exclusivo, vom încerca să îți oferim argumente pentru de ce este recomandat să folosești astfel de radiatoare, cum sunt ele fabricate și care este principiul tehnic în baza căruia aceste radiatoare sunt atât de eficiente. Spre deosebire de radiatoarele Exclusivo, aceste radiatoare Garda Dual Aleternum nu mai sunt din aluminiu turnat sub presiune ci avem o tehnologie diferită. Garda Dual 80 sunt radiatoare din aluminiu extrudat, ele fiind și o serie de radiatoare decorative.

Extrudarea aluminiului

Extrudarea este un proces mult mai diferit decât cel de turnare și nu are aproape nimic asemănător. În timpul extrudării se execută foarte multe mișcări și modificări mecanice ale materialului. Extrudarea este acel proces de prelucrare care se execută prin deformarea materialelor. Acest lucru este realizat prin împingere cu o forță mare de compresie. Materialul este împins prin orificiul unei matrițe profilate unde secțiunea matriței este mai mică decât secțiunea transversală a semifabricatului.

Pe cât de tehnic sună, pe atât de multe avantaje are acest procedeu pentru toate produsele care sunt realizate în acest mod. Pentru a deforma aluminiul, în mod clasic s-ar fi folosit procedee precum forjarea, tragerea sau chiar forjarea. Avantajul pe care îl are această tehnologie de Extrudare este că presarea are loc într-un volum închis, iar aluminiul este supus unei compresiuni volumice neuniforme.

Astfel, apar deformări de dimensiuni mari care nu ar fi putut fi realizate cu niciun procedeu de deformare menționat anterior.

Garanția oferită de Fondital – 20 de ani

În general, radiatoarele sau piesele care nu au foarte multe îmbinări și reprezintă pur și simplu un corp de metal, ajung să aibă garanții destul de mari, dar ceea ce oferă Fondital pentru aceste radiatoare Fondital Garda Dual Aleternum este admirabil. Producătorul spune că dacă aceste radiatoare vor fi instalate corect conform practicilor din domeniu, conform normelor în vigoare și respectând instrucțiunile privind instalarea, utilizarea și întreținerea corectă, radiatoarele au o garanție de 20 de ani pentru defectele de fabricație. 

Un radiator este folosit pentru perioade destul de lungi, dar pentru 20 de ani, nu credem că există vreun utilizator care să nu îmbrățișeze acest avantaj cu brațele deschise. 

Cum se prezintă acest Radiator Garda Dual ALETERNUM

Știm că printre cei care ne urmăresc se află și oameni pasionați de detalii tehnice așa că iată partea lor preferată din acest articol. Radiatoarele Garda Dual se vor putea găsi și comanda în baterii de câte 3, 4, 5 sau chiar 6 elemenți de culoare albă. Pentru cei care sunt interesați, codul ral al acestor produse este 9010. 

O caracteristică foarte specială care este precizată și în numele produsului este tratamentul Aleternum. majoritatea produselor de la Fondital vin cu acest tratament, iar aceste noi radiatoare nu au scăpat nici ele de încă un avantaj important. Pe interior, elemenții radiatoarelor au fost pregătite cu un tratament anticoroziune denumit Aleternum. Este deja un tratament celebru, brevetat internațional care ajută la îndeplinirea acelei garanții de 20 de ani. Tratamentul este special creat pentru ca elemenții radiatoarelor să reziste chiar și la ph-uri mai ridicate.

Elemenții Garda Dual nu sunt deloc grei, au un conținut redus de agent termic, inerție termică redusă, ușor de montat și depozitat și foarte atractivi pentru cei care le observă. Ei pot avea o înălțime de 900 mm și până la 2 metri.

Transport Gratuit
-16%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 830,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.

Fondital Garda Dual Aleternum – Prietenos cu mediul

Aluminiul din care sunt concepute aceste radiatoare a fost 100% reciclat, radiatoarele fiind și ele la rândul lor un produs complet reciclabil. Ele pot fi utilizate atât în instalații cu apă caldă, dar și cu aburi. Sunt capabile să reziste la temperaturi de 120 de grade celsius și la presiuni de 16 bar.

Calorifer din aluminiu pentru baie Fondital Cool

Pentru a putea crea o piață extrem de accesibilă pentru cei care își doresc radiatoare decorative, Fondital s-a gândit să introducă pe piața din România un produs special proiectat pentru băi, tot din aluminiu, doar că de data aceasta disponibil în 24 de culori. Caloriferul din aluminiu pentru baie Fondital Cool este foarte elegant și select, proiectat din același aluminiu, tratat pe interior anticoroziune Aleternum.

Aceste modele au garanții la fel de extinse de doar 12 ani de la momentul instalării cu precizările făcute deja în cazul radiatoareloe prezentate anterior. Cei de la Fondital au înțeles perfect care sunt nevoile clienților lor, iar Fondital COOL este un radiator extrem de versatil fiind perfect pentru dotarea băilor. 

Detalii tehnice pentru Fondital COOL

20 de modele cu lungimi de la 400 la 600 de milimetri și cu înălțimi de la 858 la 1740 de milimetri, precum și două tipuri de racorduri hidraulice, cea clasică în care conexiunile tur / retur se fac pe lateralele radiatoarelor și conexiune centrală la care aceleași racorduri de tur și retur sunt prezente pe centrul radiatorului distanța dintre racorduri fiind de 50 de milimetri. 

Atât Fondital Garda Dual cât și Fondital COOL sunt produse fabricat direct în cea mai dezvoltată industrie de încălzire, Italia. Sunt capabile să ofere garanții atât de mari mulțumită proceselor de vopsire prin anaforeză, un proces de vopsire cu pulberi. 

Dacă vei alege radiatorul decorativ pentru baie, vei primi și kitul de montare în ambalaj.

Concluzie

Am rămas surprinși foarte plăcut când am văzut cât de bine se integrează aceste produse cu dorințele clienților noștri și cât de versatile pot fi atunci când sunt cumpărate pentru decorul băilor. Despre radiatoarele Dual Garda nu avem nimic negativ de precizat, garanția de 20 de ani spune totul.

Verifică magazinul nostru pentru stocul disponibil și nu sta pe gânduri. Produsele fabricate în Italia se dau primele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: