În momentul în care o persoană începe să facă cercetare despre un produs sau un serviciu, acesta pleacă de la un standard simplu ajungând în cele din urmă la unul ceva mai complex. Fiecare dintre noi ne dorim să găsim un produs foarte ieftin și foarte bun, dar ajungem de cele mai multe ori să cumpărăm un produs de preț mediu care să merite banii, celebra formulă a raportului dintre calitate și preț.

Dar mai există anumite produse despre care nu auzi niciodată, nu sunt în prima linie în magazine și nici producătorii nu se laudă cu ele pentru că altele se vând mai bine. Astăzi vorbim despre Motan Condens Plus 100. O centrală termică de la Kober care ne-a dat standardele peste cap.

Motan Condens Plus 100 – Centrale noi lansate la nivel European

Ar putea fi foarte bine luate ca o colecție nouă, centralele Motan Condens Plus de la Kober nu sunt vârfuri de gamă în ceea ce privește acel design modern cu partea frontală acoperită complet în sticlă, dar este vârful de gamă al centralelor Motan, iar asta spune multe. Când spunem despre această centrală că nu se ridică la standardele unui design modern vorbim strict de elementele din exterior care compun un design plăcut. 

Comparativ cu o centrală poate nu la fel de eficientă, dar complet neagră, Centrala Motan Condens Plus 100 lasă în urmă zeci de centrale de la alți producători și mulțumește și doritorii de design. Iar aceste remarci vin de la o echipă de oameni care comercializează centrale de la toți producătorii, iar un favorit ar fi imposibil de ales.

Motan Condens Plus 100 este doar una dintre centralele incluse în această serie. Are aproximativ 30% din suprafața frontală acoperită de un panou plin de comenzi și unelte menite să te ajute să administrezi orice regim de încălzire, simplu și ușor. Design-ul este fără greșeală, iar centrala arată foarte bine, dar haide să vorbim și despre performanțe.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit

Motan Condens Plus 100 35 – Vârful de gamă Motan

Varianta de 35 kW este și cea mai puternică, celelalte două variante disponibile fiind de 25 și 29 kW. Asta înseamnă că Plus 100 35 este și cea mai scumpă dintre ele, dar la un preț de 4.350 Lei, ne vei da dreptate și vei căuta butonul de “Adaugă în coș” la sfârșitul acestui articol. 

Trebuie să trecem prin detaliile tehnice și componentele importante pe care Kober le-a pus pe această centrală pentru că acolo stau toate valorile unei centrale de calitate. Așa cum spuneam, Motan Condens Plus 100 este o centrală în condensare care concurează direct cu topurile tuturor producătorilor de centrale în condensare și deși nu are finisaje pretențioase la exterior, lucrurile care contează cu adevărat se găsesc înăuntru. 

  • Pompa de circulație Grundfos High Efficiency este una dintre dotările care fac diferența. Kober s-a concentrat foarte mult în ultimii 20 de ani doar pe fabricarea centralelor termice, rezultatul fiind piese de o tehnologie inovatoare capabile de economisirea energiei, cu pompe ce pot regla automat parametrii de funcționare, cu certificări europene și produse comercializate în 23 de țări.
  • Prietenos cu mediul înconjurător.  Majoritatea centralelor termice reușesc să satisfacă nevoile de bază legate de apa menajeră și încălzirea din calorifere într-o locuință. Cu toate acestea există și câteva consecințe. Motan Condens Plus 100 are emisii de noxe semnificativ reduse comparativ cu alte modele de centrale care sunt disponibile pe piață pe tot parcursul anului.
  • Tehnologie Inteligentă. Motan Condens Plus 100 are o funcție specială denumită “Compensare climatică” cu ajutorul cărei centrala poate prelua singură informații despre temperatura exterioară și astfel poate adapta temperatura de încălzire din interior. De ce este un avantaj important? Nu va fi niciodată prea cald sau prea frig, iar centrala nu va funcționa în regim incorect și se va economisi energie.
  • Panoul Tactil.  O utilitate extraordinară s-a putut găsi și pentru nucleul de control al centralei. Panoul de control răspunde la comenzi tactile și oferă acces total asupra tuturor funcțiilor centralei. Folosind cele 13 butoane și ecranul iluminat puternic, utilizatorul poate da orice comandă centralei.
  • Autoaerisire. Motan Condens plus 100 este capabilă să ducă la bun sfârșit un ciclu complet de Autoaerisire ce durează 450 de secunde, în mai multe etape. Acest proces de autoaeririsre este efectuat în asistența echipei de montaj.

Unele componente sunt produse în Danemarca, dacă vorbim despre Pompa de circulație. Alte componente vin tocmai din italia, iar aici ne referim la Vana de Gaz, Ventilatorul cu ajutaj de gaz sau aer, Hidroblocul sau Supapa de siguranță.

Detalii Tehnice Speciale

Motan Condens Plus 100 excelează și nu îți va veni să crezi că la un preț atât de mic, centrala poate dezvolta o eficiență de funcționare de până la 106%. Mai mult decât atât, în timp ce consumă foarte puțin și încălzește într-un regim optim, datorită unui schimbător de căldură Supradimensionat, Motan Condens Plus 100 poate asigura un debit de 13.5 litri de apă pe minut, iar acest lucru este valabil pentru varianta de 25 kW. Dacă vorbim despre cea de 35 kW, vei putea primi 17 litri de apă pe minut.

Schimbătorul de căldură principal este și el atent fabricat din materiale calitative, în principal oțel inoxidabil și are o capacitate de 1.8 litri pentru varianta centralei de 35 kW.

Concluzie

Am putea scrie câte un articol pentru fiecare funcție inovatoarea pe care această centrală o duce la bun sfârșit în fiecare zi. Design modern cu ecran tactil negru și iluminare puternică, eficiență maximă cu un regim simultan de economie și o simbioză clară cu mediul înconjurător. Pentru mai multe informații și pentru a putea achiziționa produsele, accesează link-urile următoare: Motan Condens Plus 100 25 kWMotan Condens Plus 100 29 kWMotan Condens Plus 100 35 kW

O părere despre “Motan Condens Plus 100 – De ce nimeni nu vorbește despre o centrală accesibilă, dar excelentă?

  1. Popescu C spune:

    Am achizitionat o acum o luna.Zgomotoasa pe instalatie,se aude ca la razboi.Apa calda pornea mai iute la Ariston.O sa vedem si consumul.Dar dezamagire pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: