Ai probleme cu presiune apei din locuința ta? Uite o soluție rapidă – Sistem AquaPur

Presiunea apei este o problemă cu care te poți confrunta oricând, iar cei mai mulți oameni care întâmpină această problemă ajung să cheltuie foarte mulți bani pe alternative scumpe, să dea vina pe sistem, pe administrație sau să își formeze o frustrare interioară alimentată de fiecare dată când își doresc să folosească apa menajeră pentru nevoile proprii, iar aceasta nu are presiune.

Uite o soluție care este accesibilă și îți va rezolva problema presiunii apei din locuință pentru foarte mulți ani de la montaj. Vezi ce avantaje ai dacă achiziționezi un Sistem Valrom aquaPur.

Sistem Valrom aquaPur pentru rezolvarea problemelor de presiune a apei

Problema presiunii este una destul de gravă, care trebuie rezolvată repede. Dar soluția nu trebuie să fie la fel de complicată. Un Sistem aquaPur cu rezervor Valrom rezolvă această problemă mai repede și mai simplu decât ai crede.

Practic, apa de la robinet sau de la duș curge încet din cauza ineficienței presiunii apei din sistemul de conducte. Ori există defecte, țevi sparte, defecțiuni sau alte cauze. Un sistem aquaPur nu face altceva decât să tragă apă din sistemul la care este racordată locuința ta și să o stocheze în propriul rezervor pentru a o livra cu o presiune optimă atunci când este nevoie.

Un sistem Valrom aquaPur îndeplinește mai multe funcții în același timp. Dacă tot faci modificări la sistemul de racordare la apă, aquaPur vine echipat și cu două sisteme de filtrare eficiente împotriva microbilor. Nu doar că vei avea presiune la apă, dar te vei asigura că este și o apă sigură pentru a fi folosită.

Ai probleme cu presiune apei din locuința ta? Uite o soluție rapidă – Sistem AquaPur

O apă filtrată provenită dintr-un rezervor Valrom

Un sistem aquaPur este echipat cu 2 sisteme de filtrare. Primul sistem funcționează după principii mecanice și este responsabil de eliminarea tuturor substanțelor solide sau a sedimentelor din apă filtrată. Cel de-al doilea sistem de filtrare funcționează chimic și este responsabil de eliminarea cărbunelui activ și a substanțelor chimie din apa filtrată. După ce trece printr-un sistem aquaPur, apa este 100% potabilă.

Avantajele folosirii unui Sistem filtrare apă potabilă cu rezervor Valrom

Vei avea în permanență o presiune optimă la toată apa din locuință și nu va mai trebui să te îngrijorezi niciodată pentru deranjul provocat de lipsa presiunii. Dușurile zilnice vor fi satisfăcătoare și vei putea folosi apă menajeră la nevoie.

  • Este capabil să distrugă peste 25 de tipuri de bacterii și ciuperci sau alge. Este un purificator al apei foarte eficient, iar sistemul dublu de filtrare garantează că apa este lipsită atât de impurități sedimentare cât și de substanțe chimice.
  • Pompa care este folosită în acest Sistem aquaPur asigură menținerea presiunii apei pentru locuință. Funcționează automat și detectează singură când presiunea din sistem este scăzută creând astfel un echilibru. Pompa se va opri automat dacă nu identifică nicio sursă de depresurizare (robinet).

Concluzie

Dacă ai nevoie de o soluție pentru presiunea scăzută a apei din locuință, un Sistem aquaPur este exact ce ai nevoie. Mai mult decât atât, sistemul dublu de filtrare va garanta puritatea și siguranța folosirii apei pe care o folosești.

Cumpără un Sistem aquaPur pentru filtrarea, stocarea și pomparea apei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: