Sistemele de încălzire pot fi foarte eficiente sau mai puțin eficient în funcție de cât de bine este integrat în locuință sau spațiul pe care îl deservește. De cele mai multe ori, o centrală termică care folosește combustibil solid poate satisface nevoile de agent termic, dar pentru o eficiență crescută, un nivel de confort mai ridicat și un sentiment de siguranță, în sisteme pot fi integrate Puffere sau colectoare de agent termic.

Ce este un Puffer Igienic Woody HYG?

Pufferul este un dispozitiv ușor de recunoscut datorită formei sale cilindrice, dar și datorită faptului că sunt fabricate având una sau mai multe serpentine. Dacă aveai nevoie de câteva direcții pentru momentul când urmează să mergi să analizezi piața, poate aceste detalii îți vor fi de folos. Pufferul poate fi de mai multe dimensiuni și volume și poate fi adăugat și instalat oricând într-un sistem de încălzire pe bază de cazan termic.

De obicei, pufferul este necesar în momentul în care centrala termică are variații de viteză ale ventilatorului, lucru care scade randamentul și provoacă pierderi de energie care ajung apoi să fie aruncate pe coșul de fum. Aceste pierderi se reflectă într-un sistem de încălzire care nu lucrează la randamentul așteptat, la costuri mai mari și poate chiar la eficiență de încălzire precară care se poate resimți chiar în temperatura din încăpere.

Așadar, rolul unui Puffer este de a colecta acea energie și a o folosi pentru a pregăti mai mult agent termic folosit la nevoie. Având în vedere că un Puffer poate avea volume de mii de litri, instalarea unui astfel de dispozitiv aduce și avantaje.

Avantajele folosirii unui Puffer Woody HYG

Pufferul nu este compatibil doar cu sistemele de încălzire pe bază de cazane termice. Un astfel de stocator de agent termic poate funcționa la fel de eficient și în sisteme de energie solară sau pompe de căldură.

  • Nu vei mai avea nevoie de niciun alt echipament de stocare sau încălzire

Generalizând foarte mult, am putea compara un puffer cu un boiler, dar doar pentru că ambele sunt capabile să producă apă caldă menajeră. Pufferul este mult mai recomandat, iar pe termen lung, investiția se dovedește a fi una mai mult decât corectă. Principalul avantaj al unui puffer, este că nu va mai trebui să instalezi în sistemul de încălzire și echipamente care să producă apă caldă. Adică vei putea economisi spațiu în camera instalației, iar cheltuielile cu instalarea unui boiler vor fi amortizate, dar și a componentelor adiționale.

  • Puffer Hygienic BR 2 este o capodoperă tehnologică – MULTIENERGIE

Gama de puffere hygienic conține 3 variante. Hygienic B, BR și BR2. Spre deosebire de primele două variante care conțin tubul de oțel inoxidabil folosit la prepararea apei calde, BR2 are două serpentine, una superioară și una inferioară care pot fi folosite pentru a conecta alte două echipamente care să producă agent termic. Pot fi conectate concomitent sisteme de panouri solare, dar și pompe de căldură.

  • Sute de litri de apă caldă menajeră

Pufferele Woody HYG pot fi achiziționate în 4 variante de volume. Clientul trebuie să știe foarte bine care este consumul său de apă caldă menajeră, iar în consecință trebuie să aleagă un volum care să îi garanteze că va putea avea mereu apă caldă indiferent de sezon sau număr de consumatori activi.

Pufferele sunt disponibile în variantele de 500, 800, 1000 și 1500 de litri, suprafețele tuburilor pentru producerea apei calde având suprafețe de 5.5, 6.11, și 9.9 metri pătrați.

  • Izolație eficientă

Pufferele Woody HYG sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic și au foarte puține pierderi de căldură. Izolația exterioară este de 100 de milimetri, iar mantaua exterioară este din PVC.

-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 7.999,00 lei.Prețul curent este: 7.750,00 lei.
Transport Gratuit

Ce înseamnă Puffer Igienic?

Așa cum spune și numele, aceste puffere au o caracteristică foarte importantă. Sunt igienice. Au primit această caracteristică foarte importantă datorită modului în care este fabricat tubul de producere a apei calde. În primul rând, tubul este din oțel inoxidabil, dar este și flexibil gofrat. Faptul că pufferul are un astfel de tub, permite ca depunerile și particulele de calcar să fie eliminate odată cu folosirea apei calde menajere, dar datorită faptului că forma este una cilindrică, suprafața pentru schimbul de căldură este mai mare.

Detalii tehnice – Puffer igienic Woody HYG BR2 1500L, doua serpentine

Echipamentul are o capacitate de conectare destul de mare. Foarte multe intrări și ieșiri au fost încorporate în acest Puffer. Dacă ești suficient de pasionat de tehnologie, vei putea chiar să conectezi mai mulți senzori la un astfel de Puffer.

Detalii despre acumulator, funcția de destratificare a volumului de apă și alte informații tehnice poți găsi pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: