Cele mai cerute centrale termice murale nu se schimbă foarte des, dar atunci când se întâmplă, se datorează unui produs care nu poate fi egalat ușor. Astăzi vorbim despre o preferință a clienților noștri care nu pare că se va schimba foarte curând. Immergas Victrix Tera are un preț atât de bun și performează atât de bine încât ne-am simțit obligați să dedicăm resurse pentru a semnaliza această performanță.

Dacă plănuiești să cumperi o centrală termică în condensare, sigur vei dori să citești prezentarea din următoarele paragrafe.

Immergas Victrix Tera – Excelență la prețuri mici

Dacă nu ții foarte mult la design-ul modern al centralei tale murale, îți dorești eficiență crescută, simplitate și o centrală care nu atrage atenția, dar în același timp este și foarte compactă, Victrix Tera de la producătorul Italian Immergas este alegerea pe care ar trebui să o iei în orice moment fără să stai pe gânduri.

Victrix Tera este o centrală care plusează foarte mult pe caracteristicile care țin de eficiența producerii agentului termic, pe compatibilitatea cu majoritatea sistemelor deja existente, fiind o centrală care ar putea oricând fi inclusă într-un sistem unde nu a fost montată de la început.

Victrix Tera de la Immergas excelează la producerea de apă caldă menajeră, proces care are loc instantaneu la cererea consumatorilor. Este disponibilă în trei variante de putere, de 28, 32 și 38 de kilowati. Dacă centralele vor fi folosite în regim de funcționare de 80/60 grade celsius, puterile maxime ajung la 24, 28 și 32. Dacă utilizatorul decide să folosească centrala în regim de funcționare 50/30 grade celsius, puterea crește până la 26, 30 și 34 de kilowati.

Avantaje importante ale centralei Victrix Tera

Fiind o centrală care funcționează 100% cu ajutorul principiului condensării, Victrix Tera este o centrală care poate contribui substanțial la economisirea de energie, iar avantajele financiare sunt printre cele mai importante puncte de menționat despre această centrală. Costul pentru achiziționarea acestei centrale încep de la aproape 3.000 Lei.

Sistemul de ardere al centralei este pe bază de preamestec, lucru des întâlnit la centralele în condensare. Pentru a suplimenta eficiența, Victrix Tera a fost echipată și cu un schimbător de căldură cu pasaje mari, astfel colmatarea este foarte improbabilă, apa având suficient loc pentru a trece. Schimbătorul de căldură este fabricat din oțel inoxidabil, lucru care îl face printre cele mai durabile, fiabile și rezistente schimbătoare ce pot fi găsite pe o asemenea centrală.

Este incredibil cum producătorul Italian a reușit să dezvolte o asemenea performanță pe o centrală termică. La o asemenea eficiență, Victrix Tera este și o centrală de clasa 6 în ceea ce privește emisiile de oxizi de azot, având și emisii foarte scăzute de monoxid de carbon. Clasa 6 este cel mai ridicat grad de ecologie conform standardelor europene.

Pompa electronică este totuși vedeta acestei centrale. Este o piesă tehnologică foarte inteligentă care este capabilă de o auto-adaptare la variațiile de debit și răspunde foarte bine în orice regim de funcționare atunci când cererea de agent termic variază.

Control și conectare prin dispozitive de reglare climatică, care vor fi de foarte mare ajutor atunci când vremea de afară nu este tocmai echilibrată sau în perioadele anuale atunci când vremea trece de la un sezon la altul. Controlul acestui echipament poate fi făcut și de la distanță, doar cu ajutorul unui emițător wi-fi care poate fi cumpărat separat și apoi montat între panoul de comandă al centralei și un router cu conexiune la internet

Avantaje oferite de echipamente adiționale

Controlul de la distanță poate fi făcut direct de pe telefonul inteligent sau tabletă, iar utilizatorul va putea modifica regimurile de funcționare, temperaturile de lucru în regim de încălzire, va putea seta intervalele de timp și temperaturile ambientale, va putea reseta centrala de la distanță.

Kitul protectiv anti-îngheț este un alt accesoriu ce poate fi achiziționat separat, dar care va permite acestei centrale să fie montată chiar și în locații unde temperatura este sub 0 grade celsius. Kitul poate extinde protecția oferită de centrală până la -15 grade celsius.

Concluzie

Victrix Tera de la Immergas este una dintre cele mai fiabile, compacte și care pot fi și controlate de la distanță centrale pe care le-am fi putut recomanda vreodată. La un preț extrem de bun, vei putea să îți îmbunătățești sistemul de încălzire mai repede decât ai fi crezut. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: