Salus IT600 - Un sistem configurabil pentru un control inteligent al locuinței tale

Managementul inteligent al locuinței a devenit un lucru destul de obișnuit în ultima perioadă. Încă de la începutul acestui curent, magazinul nostru oferă una dintre cele mai bune soluții de configurare al sistemului Salus iT600. Dar pentru a nu intra în detalii prea tehnice fără a te familiariza cu Salus, am scris acest articol în care îți vorbim despre ce este Salus iT600, de ce este capabil și cum poți folosi sistemul de configurare de pe website-ul nostru pentru a-ți crea propriul sistem inteligent.

Ce este Salus iT600?

Salus este un sistem de control inteligent al locuinței cu ajutorul căruia tu poți avea control asupra componentelor digitale din locuință, a electronicelor sau electrocasnicelor, atâta timp cât ele se pot conecta la internet. Salus poate face toate aceste lucruri deși a fost proiectat pentru a-ți oferi un control optim asupra sistemelor de încălzire. Salus iT600 este urmașul seriei IT500 care încă din 2015 era capabil să controleze o centrală termică de la distanță cu ajutorul unui termostat special controlat prin internet.

iT600 este capabil de foarte multe lucruri, dar ca să îți poți face o idee, îți voi spune câteva acțiuni pe care acest sistem le poate face. De exemplu, poți opri orice electrocasnic din casă dacă acesta este conectat la o priză inteligentă. Pur și simplu oprești sau pornești priza, iar aparatul va face același lucru.

Încă este valabilă opțiunea de control al centralelor termice. Cu ajutorul unui sistem Salus poți opri sau porni un astfel de dispozitiv. Mai mult decât atât, dacă reușești să achiziționezi și un senzor pentru ferestre sau uși, poți să controlezi activitatea centrale în funcție de deschiderea sau închiderea acestora.

Ce poți controla cu Salus iT600?

Numărul de dispozitive care pot fi controlate cu Salus sunt destul de multe, începând de la tot ce se poate conecta la o priză inteligentă și până la întrerupătoare sau senzori, poți adăuga în sistemele tale de control și aparate electrice, încălzire în pardoseală, încălzire cu ajutorul caloriferelor electrice, o combinație între pardoseală și calorifere, convectoare, dar și orice alt sistem mai poți crea folosind toate cele menționate anterior.

Ce poate face Salus iT600 pentru sistemul de încălzire din locuința ta?

Așa cum spuneam și în câteva rânduri mai sus, Salus se descurcă cel mai bine și poate face cele mai multe lucruri pentru tine atunci când este pus în ipostaza de control asupra unui sistem de încălzire.

Fie că vorbim despre un sistem care are în componența sa un sistem de pardoseală, radiatoare, convectoare, centrale termice, boilere sau chiar un sistem de încălzire electrică, Salus iT600 poate controla întreg sistemul și poate customiza ciclurile de încălzire pentru fiecare zonă a locuinței tale.

Zonele de control ale încălzirii pot fi delimitate de nevoile pe care le ai în ariile respective. Dacă vorbim despre o locuință obișnuită, poate vei avea nevoie ca în camera copiilor să fie o temperatură diferită. Poate în zona de bucătărie este nevoie de o temperatura mai scăzută sau este umezeală și ai nevoie să menții o temperatură constantă.

Dacă este vorba despre o clădire administrativă, aceste zone pot fi delimitate de etajele pe care se desfășoară activitatea. La toate aceste aspecte se adaugă și elementele de care trebuie să ții cont atunci când îți lași sistemul de încălzire pe mâna lui Salus. Poți avea nevoie de temperaturi și regimuri de încălzire diferite în funcție de numărul de pereți existenți în zonă, de materialele izolatoare termic prezente, de expunerea la radiațiile solare și multe alte criterii.

De ce să îți configurezi propriul sistem controla de Salus iT600?

Produsele care pot fi incluse într-un sistem complet controlat de Salus pot fi controlate de pe o singură aplicație mobilă. Acesta este principalul avantaj pentru care îți recomand să îți cumperi doar produsele din gama Salus. Poți customiza programe și seta cicluri pentru orice ansamblu de dispozitive din casa ta.

Indiferent de modul în care îți vei organiza sistemul de încălzire, vei putea urmări orice consum de energie sau de apă folosind aplicația.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit

Cum funcționează configuratorul iT600 Salus pentru o casă inteligentă

Configuratorul se poate găsi direct pe website-ul nostru și poate fi accesat foarte simplu folosind link-ul următor: Sistem Salus iT500 Smart Home 

În pagina în care ai ajuns după ce ai dat click, vei putea alege din trei variante sugestive în funcție de cum îți vei dori să îți configurezi sistemul de încălzire. Poți opta pentru încălzire în pardoseală, încălzirea prin calorifere sau poți opta pentru o combinație dintre cele două.

Pentru a ține pasul cu aceste explicații, vom alege de exemplu, o încălzire prin pardoseală printr-un sistem iT600 Wireless: După ce ai ales varianta de sistem pe care ți-o dorești, configuratorul te va duce pas cu pas din componentă în componentă pentru a-ți alege numărul de distribuitoare și numărul de camere aferente, vei putea alege dacă la sistemul tău pot fi adăugate produse smart, dacă sistemul are sau nu nevoie de control fără fir al centralei termice sau dacă îți dorești să ai control deplin folosind internetul.

După ce ai ales câte prize inteligente să aibă sistemul, câți senzori de uși sau câte contoare de energie, poți să generezi o listă de produse necesare sistemului tău. După testul efectuat de noi, lista conținea următoarele produse:

Lista poate fi descărcată în PDF, iar tu poți de acolo să adaugi direct în coș produsele pe care ți le-a generat configuratorul.

Lista generată de program va fi diferită în funcție de nevoile tale deci îți recomandăm să completezi câmpurile cu informațiile corect. Exemplul din acest articol a fost doar o demonstrație.

Pentru mai multe informații despre produse sau pentru a vedea întreaga gamă de produse compatibile cu Salus, te invităm să apeși un click pe acest link: Smart Home Salus iT600

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: