Sunt sute de produse care pleacă din magazinul nostru în mod constant și sunt și produse care sunt foarte apreciate de clienții noștri. Deja de o perioadă destul de îndelungată am observat că un produs foarte calitativ din magazin este din ce în ce mai cumpărat și mai cerut de clienții noștri: Centrala Ariston Alteas One Net

Am mai scris despre această centrală și de ce ar trebui să o alegi pentru locuința ta, dar de data aceasta vom trece în revistă toate caracteristicile speciale și funcțiile care îți vor avantaja consumul și modalitatea de încălzire a locuinței. Așadar, dacă aveai nevoie de explicații referitoare la ce avantaje îți aduce această centrală, iată-le chiar aici:

Centrala Ariston Alteas One Net arată și se prezintă ca un produs de top din gama sa

La prima vedere, Ariston Alteas One Net nu este o centrală obișnuită de culoare albă pe care o poți vedea în majoritatea locuințelor. Alteas One se va potrivi în orice ansamblu de echipamente, mobilă și dispozitive deoarece are o culoare neagră lucioasă cu detalii argintii, iar panoul inteligent de comandă de pe partea frontală din sticlă întărește imaginea de gadget performant.

Dacă tot am ajuns la meniul frontal, acesta poate fi accesat 100% folosind funcția de touch-screen, are o comandă de siguranță cu un buton dedicat care dacă va fi activată, meniul va deveni indisponibil. Acest lucru este benefic atunci când copiii pot ajunge la butoanele centralei. Dacă funcția este activată, butoanele nu vor funcționa. Trebuie doar să apăsați butonul de deblocare pentru 5 secunde, iar comenzile devin disponibile.

Toate comenzile care pot fi accesate de pe panoul de comandă pot fi repetate și accesate și de pe telefonul mobil, deoarece, Alteas One Net vine și cu aplicație dedicată.

Alteas One Net este capabilă să facă economii substanțiale

Fiind un produs de top, probabil ai așteptări de la el și pe bună dreptate. Alteas One Net ar trebui să fie eficientă și să producă agent termic în cel mai econom regim și să consume gazul natural la nivel optim. Ei bine, trece cu brio toate testele și datorită componentelor premium fabricate din cele mai bune materiale, centrala Alteas One Net, față de o centrală obișnuită fără condensare, poate realiza o economie de 35% din întreg consumul de gaze din locuința ta. 

O centrală inteligentă care poate funcționa singură

Dacă până acum, revoluția acestor produse era posibilitatea controlului de la distanță, acum a venit timpul să ridicăm puțin ștacheta. Alteas One Net nu doar că poate fi controlată de la distanță, dar nu va fi nici nevoie. Folosind meniul intuitiv, poți seta centrala să funcționeze într-un regim temporizat sau să fie activă în permanentă. 

Funcția confort este una dintre funcțiile care a făcut ca Alteas One Net să fie alegerea clienților noștri. Fiecare dintre noi își dorește să nu aștepte pentru apă caldă indiferent de motivul pentru care această va fi folosită. Aceasta este principala responsabilitate a acestei funcții. Odată activată, va livra cât de repede posibil, apă caldă, direct la robinetul tău.

Funcția auto este încă o unealtă foarte importantă pentru utilizator deoarece după o perioadă de utilizare a centralei, aceasta va învăța singură care este modul în care tu o folosești și va rula singură fără să mai fie nevoie să intervii.

Cooperează cu senzorii pe care îi pui în cameră

Poți pune în fiecare cameră din locuință, câte un senzor de camera ce poate fi conectat direct la centrală folosind un fir sau în regim wireless. Acești senzori sau controleri pot fi folosiți pentru mai multe lucruri. În primul rând, îi poți folosi pentru a controla unele funcții ale centralei, de la distanță, dar aceștia comunica și direct cu centrala transmițând informații despre temperatura care se află în fiecare cameră.

Un al doilea tip de senzor care vine în acest pachet este cel care va fi amplasat în exteriorul încăperii sau locuinței. Aceeași funcție este îndeplinită și aici. Acel senzor va transmite centralei temperatura de afară, astfel încât centrala Alteas One Net va ști că trebuie să funcționeze mai tare sau mai încet în funcție de cât de cald sau frig este afară. Dacă este cald afară, centrala va ști că nu este nevoie să încălzească locuința foarte tare. Întreg acest proces participă la economisirea de gaze naturale folosite pentru încălzire. Zilele călduroase de iarnă vor fi scutite de consumuri mari de gaze naturale.

Control de la distanță folosind aplicația mobilă

Absolut orice comandă ce poate fi executată de pe panoul intuitiv al centralei poate fi făcută și de pe telefonul mobil folosind aplicația.

Imediat ce deschizi aplicația pentru centrala Alteas One Net, pe telefonul mobil vei avea o interfață foarte sugestivă care în primul rând îți oferă informații despre temperatura pe moment a sistemului de climatizare și informații despre temperatura apei calde.

Dacă vrei să modifici temperatura care să fie în încăperea respectivă, poți apăsa pe partea superioară roșie a ecranului și să setezi temperatura. Centrala îți spune câte grade sunt în prezent în încăperea pe care vrei să o încălzești, deci vei putea să setezi cum trebuie temperatura de încălzire.

Același lucru este valabil și pentru temperatura apei, doar prin glisare se poate seta temperatura la care îți dorești să ajungă apa caldă. Totul este foarte simplu și intuitiv și se poate realiza prin internet, de pe telefonul mobil.

Funcțiile aplicației abia acum devin interesante. Dacă setezi aplicația în modul manual, vei avea acces la un meniu de customizare al modului de funcționare al centralei.

Începând de luni până duminică, poți seta la ce oră din zi să pornești încălzirea. În funcție de programul pe care îl ai și de cât de des sau rar pleci de acasă, poți programa centrala să pornească sau să se oprească având în vedere propriul program. Astfel, centrala nu va funcționa încontinuu și nu va face risipă de resurse atunci când tu nu ești acasă.

În concluzie

De la același dispozitiv primești conectivitate inteligentă prin internet și poți scăpa de firele trase prin locuință. Primești un sistem eficient de încălzire care poate să îți reducă costurile la gaze cu până la 35% și ai parte și de o experiență prin care îți este ușurată viață.

De aceea clienții noștri aleg și recomandă în continuare Centrala Ariston Alteas One Net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: